Sony PRS-350L Reader Pocket Edition

De Sony PRS-350L Reader Pocket Edition blauw is een ultraslanke en lichte Reader met aanraakscherm van 5-inch zonder schittering. Waarom u kiest voor de Sony PRS-350L Reader Pocket Edition blauw: Gebruiksvriendelijk aanraakscherm waarmee u pagina's met een veeg van uw vinger kunt omslaan en moeiteloos door uw boeken kunt navigeren Het display weerkaatst niet en het lijkt of u van papier leest, waardoor u zelfs in direct zonlicht urenlang kunt lezen zonder last te krijgen van vermoeide ogen Dubbeltik op een woord voor de betekenis of vertaling in een van de 12 ingebouwde woordenboeken De Sony PRS-350L Reader Pocket Edition blauw is ongelooflijk klein, dun en lichter dan de meeste paperbacks met een gewicht van slechts 155 gram. Zo neemt u hem moeiteloos overal mee naar toe. Steek een complete bibliotheek in uw tas, dankzij de Sony PRS-350L Reader Pocket Edition blauw!

Koop hier uw Sony EreaderBijpassende hoes

De Sony PRS-ASC35L Standaardhoes voor Reader Pocket Edition blauw beschermt en personaliseert uw Reader Pocket Edition. Deze hoes is speciaal ontworpen voor de Reader Pocket Edition (PRS-350) en voegt net dat beetje extra bescherming en stijl aan uw Reader toe.

Sony ereader hoesOok handig: Een ereader booklight

Een handig leeslampje, net als de oude boeklampen.

De Belkin Universal E-reader book Light zwart laat u comfortabel en moeiteloos lezen van uw E-reader als er onvoldoende daglicht is. Het krachtige LED-licht geeft een warm licht voor perfect zicht en is eenvoudig aan uw E-reader te klemmen. Door de flexibele arm kunt u de lamp eenvoudig in de postie zetten die voor u het prettigst is.Waar u ook bent, u kunt probleemloos genieten van uw E-reader met dit Belkin Universal E-reader book Light zwart.

Koop nu een Leeslampje voor ereader


Sony Netadapter

Met de Sony PRS-AAC1 Netadapter voor Reader Touch Edition en Reader Pocket Edition laadt u uw Reader sneller op. Deze adapter werkt met de Reader Touch Edition (PRS-650) en de Reader Pocket Edition (PRS-350) en zorgt dat u uw Reader waar u maar wilt kunt opladen. Ook tijdens het laden kunt u gewoon blijven lezen, zodat u zich geen seconde hoeft te vervelen. De Sony PRS-AAC1 Netadapter voor Reader Touch Edition en Reader Pocket Edition wordt geleverd met mini-USB-kabel en stekkers voor continentaal Europa (2 pinnen) en het VK (3 pinnen).

Sony Netadapter kopen


Ereader webshop