Ereader Merken

Diverse fabrikanten en merken hebben een ereader uitgebracht Zowel Sony, Cool-er, Aluratek, Bebook, Kindle, Cybook, Irex en nog een aantal andere fabrikanten hebben een moderne ereader uitgebrachtWelk merk voor U het beste is kunt u het beste zelf bepalen. Iedereen heeft immers een andere smaak of voorkeur voor een bepaald merk

Ook handig: Een ereader booklight

Een handig leeslampje, net als de oude boeklampen.

De Belkin Universal E-reader book Light zwart laat u comfortabel en moeiteloos lezen van uw E-reader als er onvoldoende daglicht is. Het krachtige LED-licht geeft een warm licht voor perfect zicht en is eenvoudig aan uw E-reader te klemmen. Door de flexibele arm kunt u de lamp eenvoudig in de postie zetten die voor u het prettigst is.Waar u ook bent, u kunt probleemloos genieten van uw E-reader met dit Belkin Universal E-reader book Light zwart.

Koop nu een Leeslampje voor ereader


Ereader Stylus

Hebt u een vervangende stylus nodig voor uw E-reader? De Replacement Stylus ACU0019 laat u weer comfortabel schrijven op uw E-reader. De stylus kan eenvoudig in de achterkant van uw Digital Reader of ereader worden opgeborgen.

Koop nu een Stylus voor uw ereader


Ereader webshop