Be Book E reader

Zou het niet geweldig zijn om op vakantie, thuis of op kantoor al je boeken bij de hand te hebben? De BeBook e-reader maakt die droom werkelijkheid. Schaf digitale boeken aan (ebooks) en sla ze op in deze handzame e-reader. Van zware literatuur tot licht verteerbare magazines, alles past er op. Het ruime 6 inch display is vriendelijk voor het oog en elimineert bovendien alle reflecties. Lezen op het strand, onder een stralende zon, is dus geen probleem. Ter vergelijking: Probeer maar eens met je notebook iets te lezen als je buiten bent. Dat is met een lcd-scherm haast onmogelijk.

Koop hier uw Bebook EreaderHonderden e books

Zit op vakantie niet langer in over het uitlezen van je enige pocket. De BeBook biedt ruimte aan honderden boeken en rangschikt ze netjes voor je op titel. De BeBook beschikt bovendien over 512 MB intern geheugen dat je eindeloos kan aanvullen met geheugenkaartjes. Om de accuduur hoef je je ook geen zorgen te maken. Eén accu gaat maar liefst 7.000 pagina's mee!

Koop hier uw Bebook EreaderKracht van de Bebook E reader

De kracht achter de BeBook is het papierachtige display. Het scherm maakt gebruik van E-ink techniek wat omgevingslicht gebruikt om je tekst te verhelderen. E-ink is een stuk rustiger voor het oog dan een verlicht scherm zoals bij een pda of notebook. De BeBook speelt ook mp3'tjes af. Perfect als je even wilt genieten van je favoriete muziek of als je in het bezit bent van audioboeken. Het scherm geeft dus ook geen licht en je hebt dan ook in het donker een leeslampje nodig. Net zoals bij een echt boek. De BeBook e-reader leest de volgende bestandssoorten: pdf, mobi, prc, epub ADE, lit, txt, fb2, doc, html, rtf, djvu, wol, ppt, mbp, chm, bmp, jpg, png, gif, tif, rar, zip, mp3.

Koop nu een Leeslampje voor de Bebook ereader


Bebook e reader Specificaties

•eInk technologie (elektronisch papier) leest net zoals echt papier. Het scherm zelf geeft dan ook geen licht. Je moet dus in het donker wel een leeslampje gebruiken. Net echt!

•Handzaam formaat. Geen zware boeken meer in de koffer op reis maar al je favoriete boeken op je Bebook. Met 512 MB intern geheugen kun je met gemak 500 boeken opslaan. Tevens staan er 150 klassiekers er standaard op geinstalleerd.

•Lange batterij duur. 4 uur opladen is voldoende om 7.000 bladzijden te lezen.

•De boeken (ebooks) zijn gemakkelijk te downloaden via het internet en met een paar muisklikken op je bebook te laden. Kwestie van seconden.

•Niet alleen boeken passen erop maar vrijwel alle je eigen documenten. PDF, word, html, powerpoint, txt en zelfs mp3's

•De Bebook ondersteunt 23 verschillende formaten dus voor iedere document is de Bebook geschikt. Ideaal voor studenten (geen zware boekenstas mee), en bijvoorbeeld advocaten en iedereen die veel documenten leest en/of gebruikt.

•Je kan de tekst vergroten en je kan ook zelf de fonttype aanpassen. Dus lees je liever in Times new Roman of Arial dan kun je dat zelf aangeven.

•Ebooks zijn voordeliger dan echte boeken. Vaak tot 10 euro goedkoper.

Koop hier uw Bebook Ereader
Ereader webshop